panorama

Marin Petrov

apartmanok

Vinišće

 
  
...a hely, ahova visszavágyunk!
 

 

kuna
 meteorologia

szotar
 


 


 
 
A házigazdánk Marin Petrov

 

unokavalHa Vinišće-t választod, egy pillanatig sem érzed elveszettnek magad. Az indulás előtt minden olyan információt megkapsz tőlünk, ami fontos lehet és kérdéseidre kimerítő választ adunk. Megérkezésedkor egy kedves, szeretreméltó család fogad, akik -ha szeretnéd- még különlegesebbé teszik pihenésedet.

Ha akarod, titkos öblökbe kísérnek el, járatlan ösvényeken vezetnek végig, ősi receptek szerint készült vacsorát tesznek eléd, vagy régmúlt idők történeteit mesélik el Neked az esti holdfényben, akár három különböző nyelven. Fogadd olyan jó szívvel Marin saját főzésű fügepálinkáját, amilyen jó szívvel ő kínálja.

petrov_csaladMár három kislegény játszhat gyerekeiddel, garantálva, hogy a srácoknak egész évre elegendő élmény gyűlik a tarsolyába, amiket az osztálytársak is szájtátva fognak hallgatni.

Azt, hogy mindezt igényes környezetben, minden kényelemmel ellátott apartmanokban, igen baráti áron nyújtják Neked, az számukra a világ legtermészetesebb dolga. Tisztában vannak vele, hogy valószinüleg egész évben ezeket a napokat vártad és Ők gondoskodnak róla, hogy nyaralásod minden perce felejthetetlen legyen.

 

 
 

 

hajo

 

 

 

hangulat6