panorama

Marin Petrov

apartmanok

Vinišće

 
  
...a hely, ahova visszavágyunk!

 

Kövess a Facebookon is! 
 
 
A házigazdánk Marin Petrov
 

unokavalHa Vinišće-t választod, egy pillanatig sem érzed elveszettnek magad. Az indulás előtt minden olyan információt megkapsz tőlünk, ami fontos lehet és kérdéseidre kimerítő választ adunk. Megérkezésedkor egy kedves, szeretreméltó család fogad, akik
-ha szeretnéd- még különlegesebbé teszik pihenésedet.

Ha akarod, titkos öblökbe kísérnek el, járatlan ösvényeken vezetnek végig, ősi receptek szerint készült vacsorát tesznek eléd, vagy régmúlt idők történeteit mesélik el Neked az esti holdfényben, akár három különböző nyelven. Fogadd olyan jó szívvel Marin saját főzésű fügepálinkáját, amilyen jó szívvel ő kínálja. Ki ne hagyd a halvacsorát, amelyhez egy ajándék kupa bort is kaphatsz a házigazda szőlőskertjéből.

petrov_csaladMár három kislegény játszhat gyerekeiddel, garantálva, hogy a srácoknak egész évre elegendő élmény gyűlik a tarsolyába, amiket az osztálytársak is szájtátva fognak hallgatni.

Ülj be Marin "hajójába" és élvezd a hullámokat, a gyönyörű panorámát és a tenger ezernyi színét.

Azt, hogy mindezt igényes környezetben, minden kényelemmel ellátott apartmanokban, igen baráti áron nyújtják Neked, az számukra a világ legtermészetesebb dolga. Tisztában vannak vele, hogy valószinüleg egész évben ezeket a napokat vártad és Ők gondoskodnak róla, hogy nyaralásod minden perce felejthetetlen legyen.

 

 
 

 

hangulat6

 

 

 

 

 

hajo